Actueel

Laatste stukje metselwerk!

2 maart 2018

Prijslijst update November 2017

21 november 2017

Prijslijst november 2017.

 

Voortgang bouw

6 november 2017

Oktober 2017

Op de bouw werden vorige week de betonelementen geplaatst van de dakvloer, dit is het plafond van de 12e verdieping. Vorige week bereikten we dus het hoogste punt! Er is al gestart met het metselwerk en in week 43 starten we met het waterdicht maken van het dak.

 

Voortgang bouw

6 november 2017

Juli 2017

Onlangs zijn we gestart met het plaatsen van het prefab betoncasco. Tot nu toe zijn de wanden en vloeren geplaatst tot en met de 4e verdieping. We hopen in september de laatste elementen te plaatsen op de 12e verdieping, waarna we starten met het wind- en waterdicht maken van de gevel en het dak.

Voortgang bouw

23 mei 2017

Afgelopen periode zijn we bezig geweest met de grondwerkzaamheden, het heien van de palen en het voorbereiden van de fundering. Komende weken worden de funderingsbalken voorzien van wapening, waarna ze worden gestort met beton. De grootste funderingsbalk is 3,2 meter breed, 1,2 meter hoog en 22,5 meter lang. Hier gaat ca. 90 m³ beton in! Zodra het beton van de funderingsbalken is uitgehard wordt de begane grondvloeren in week 23 geplaatst, waarna we starten met het plaatsen van de prefab betoncasco. We hopen in september de laatste elementen te plaatsen op de 12e verdieping.

Feestelijk tekenmoment huurders woontoren 3

22 mei 2017

Boven winkelcentrum De Hoven Passage in de Delftse wijk Voorhof, ontwikkelen en realiseren Van der Vorm Vastgoed en Heembouw “Wonen boven de Hoven”. In totaal drie woontorens van 12 verdiepingen, met elk gemiddeld 80-100 huurappartementen, naar een ontwerp van Habeon Architecten. De twee eerste woontorens zijn in de periode tussen 2014 en 2016 door Heembouw gerealiseerd en worden ondertussen met veel plezier bewoond.

Inmiddels is de bouw van Toren 3 gestart. In deze woontoren realiseert Heembouw 101 verhuisklare appartementen vanaf € 721,- per maand. Net als bij Toren 1 en 2, is er veel interesse in de woningen. Ruim 50% is al verhuurd of onder optie. Woensdagavond 10 mei organiseerden Qmakelaars en Heembouw, die samen in de verhuur van de appartementen participeren, een feestelijk tekenevent met 20 nieuwe huurders. Tijdens deze avond tekenden zij het huurcontract voor hun nieuwe appartement in Toren 3. Een geanimeerde bijeenkomst, die de nieuwe bewoners de gelegenheid gaf elkaar te leren kennen en te toosten op een mooie woontoekomst.

 

De bouw van Toren 3 is in februari 2017 gestart; de oplevering is naar verwachting in de zomer van 2018.

 

De aftermovie:

Feestelijke start Toren 3

7 april 2017

Vrijdag 31 maart is de bouw van Toren 3 in het project “Wonen boven de Hoven” in Delft feestelijk van start gegaan.

In aanwezigheid van onder andere de toekomstige huurders, bracht wethouder De Prez een tijdscapsule aan onder de fundering. Deze capsule was kort daarvoor gevuld met wensen voor de toekomst van alle projectbetrokkenen, die in sommige gevallen ook werden voorzien van een voor deze tijd karakteristiek voorwerp.

Bekijk de aftermovie!

Eerder ontwikkelden en realiseerden Heembouw in samenwerking met haar opdrachtgever Van der Vorm 2 woontorens boven winkelcentrum De Hoven Passage. Toren 3 zal daarnaast verrijzen. “Wonen boven de Hoven” mag zich in veel belangstelling verheugen; Toren 1 en 2 waren al voor oplevering volledig verhuurd en ook de verhuur van Toren 3 verloopt voorspoedig. 40 % van de in totaal 101 appartementen staat al onder optie of is verhuurd. De oplevering van de woontoren zal medio de zomer van 2018 plaats vinden.

Verhuur en bouw gestart Toren 3!

20 maart 2017

Na de succesvolle ontwikkeling van twee woontorens “Wonen boven de Hoven” is Heembouw in opdracht van Van der Vorm Vastgoed onlangs gestart met de realisatie van een derde woontoren, die eveneens boven winkelcentrum De Hoven Passage in de Delftse wijk Voorhof wordt gebouwd.

Deze bestaat uit 101 huurappartementen, verdeeld over 13 verdiepingen, 101 bergingen en een commerciële ruimte op de begane grond. De verhuur van de appartementen is inmiddels gestart. De huurprijs voor de 2- 3- en 4- kamerappartementen is vanaf € 721 per maand,  excl. servicekosten en abonnement parkeerplaats. Wonen boven de Hoven, ontworpen door Habeon Architecten, voldoet duidelijk aan een behoefte onder de bewoners van Delft. Toren 1 en 2, die eerder gerealiseerd zijn, zijn volledig verhuurd.  Heembouw en Q makelaars participeren samen in de verhuur van de appartementen. 30% van toren 3 staat al onder optie of is verhuurd. Meer weten over de woningen: bekijk het filmpje.

Toren 2 opgeleverd! Start verhuur Toren 3 in voorbereiding

13 januari 2017

Medio december is de 2e woontoren in de plan ‘Wonen Boven de Hoven’ te Delft opgeleverd. Dat was weer een feestelijke gebeurtenis. Inmiddels hebben de meeste huurders de woning ook betrokken.

Tegelijkertijd is gestart met de voorbereidingen voor de verhuur van Toren 3. Houdt deze website in de gaten! Kunt u niet wachten? Neem dan contact op met Jorrit Boellen van Q makelaars of vul het interesseformulier in, dan nemen wij contact met u op.

Binnenkort starten met opleveren!

8 november 2016

Het is bijna zo ver: vanaf 28 november gaan we in drie weken 88 woningen opleveren van Toren 2. Alle bewoners hebben een uitnodiging ontvangen en kunnen zich klaar gaan maken voor de verhuizing. Wij hebben er zin in!