Actueel

Voortgang bouw

23 mei 2017

Afgelopen periode zijn we bezig geweest met de grondwerkzaamheden, het heien van de palen en het voorbereiden van de fundering. Komende weken worden de funderingsbalken voorzien van wapening, waarna ze worden gestort met beton. De grootste funderingsbalk is 3,2 meter breed, 1,2 meter hoog en 22,5 meter lang. Hier gaat ca. 90 m³ beton in! Zodra het beton van de funderingsbalken is uitgehard wordt de begane grondvloeren in week 23 geplaatst, waarna we starten met het plaatsen van de prefab betoncasco. We hopen in september de laatste elementen te plaatsen op de 12e verdieping.

Feestelijk tekenmoment huurders woontoren 3

22 mei 2017

Boven winkelcentrum De Hoven Passage in de Delftse wijk Voorhof, ontwikkelen en realiseren Van der Vorm Vastgoed en Heembouw “Wonen boven de Hoven”. In totaal drie woontorens van 12 verdiepingen, met elk gemiddeld 80-100 huurappartementen, naar een ontwerp van Habeon Architecten. De twee eerste woontorens zijn in de periode tussen 2014 en 2016 door Heembouw gerealiseerd en worden ondertussen met veel plezier bewoond.

Inmiddels is de bouw van Toren 3 gestart. In deze woontoren realiseert Heembouw 101 verhuisklare appartementen vanaf € 721,- per maand. Net als bij Toren 1 en 2, is er veel interesse in de woningen. Ruim 50% is al verhuurd of onder optie. Woensdagavond 10 mei organiseerden Qmakelaars en Heembouw, die samen in de verhuur van de appartementen participeren, een feestelijk tekenevent met 20 nieuwe huurders. Tijdens deze avond tekenden zij het huurcontract voor hun nieuwe appartement in Toren 3. Een geanimeerde bijeenkomst, die de nieuwe bewoners de gelegenheid gaf elkaar te leren kennen en te toosten op een mooie woontoekomst.

 

De bouw van Toren 3 is in februari 2017 gestart; de oplevering is naar verwachting in de zomer van 2018.

 

De aftermovie:

Feestelijke start Toren 3

7 april 2017

Vrijdag 31 maart is de bouw van Toren 3 in het project “Wonen boven de Hoven” in Delft feestelijk van start gegaan.

In aanwezigheid van onder andere de toekomstige huurders, bracht wethouder De Prez een tijdscapsule aan onder de fundering. Deze capsule was kort daarvoor gevuld met wensen voor de toekomst van alle projectbetrokkenen, die in sommige gevallen ook werden voorzien van een voor deze tijd karakteristiek voorwerp.

Bekijk de aftermovie!

Eerder ontwikkelden en realiseerden Heembouw in samenwerking met haar opdrachtgever Van der Vorm 2 woontorens boven winkelcentrum De Hoven Passage. Toren 3 zal daarnaast verrijzen. “Wonen boven de Hoven” mag zich in veel belangstelling verheugen; Toren 1 en 2 waren al voor oplevering volledig verhuurd en ook de verhuur van Toren 3 verloopt voorspoedig. 40 % van de in totaal 101 appartementen staat al onder optie of is verhuurd. De oplevering van de woontoren zal medio de zomer van 2018 plaats vinden.

Verhuur en bouw gestart Toren 3!

20 maart 2017

Na de succesvolle ontwikkeling van twee woontorens “Wonen boven de Hoven” is Heembouw in opdracht van Van der Vorm Vastgoed onlangs gestart met de realisatie van een derde woontoren, die eveneens boven winkelcentrum De Hoven Passage in de Delftse wijk Voorhof wordt gebouwd.

Deze bestaat uit 101 huurappartementen, verdeeld over 13 verdiepingen, 101 bergingen en een commerciële ruimte op de begane grond. De verhuur van de appartementen is inmiddels gestart. De huurprijs voor de 2- 3- en 4- kamerappartementen is vanaf € 721 per maand,  excl. servicekosten en abonnement parkeerplaats. Wonen boven de Hoven, ontworpen door Habeon Architecten, voldoet duidelijk aan een behoefte onder de bewoners van Delft. Toren 1 en 2, die eerder gerealiseerd zijn, zijn volledig verhuurd.  Heembouw en Q makelaars participeren samen in de verhuur van de appartementen. 30% van toren 3 staat al onder optie of is verhuurd. Meer weten over de woningen: bekijk het filmpje.

Toren 2 opgeleverd! Start verhuur Toren 3 in voorbereiding

13 januari 2017

Medio december is de 2e woontoren in de plan ‘Wonen Boven de Hoven’ te Delft opgeleverd. Dat was weer een feestelijke gebeurtenis. Inmiddels hebben de meeste huurders de woning ook betrokken.

Tegelijkertijd is gestart met de voorbereidingen voor de verhuur van Toren 3. Houdt deze website in de gaten! Kunt u niet wachten? Neem dan contact op met Jorrit Boellen van Q makelaars of vul het interesseformulier in, dan nemen wij contact met u op.

Binnenkort starten met opleveren!

8 november 2016

Het is bijna zo ver: vanaf 28 november gaan we in drie weken 88 woningen opleveren van Toren 2. Alle bewoners hebben een uitnodiging ontvangen en kunnen zich klaar gaan maken voor de verhuizing. Wij hebben er zin in!

Het gebouw is op hoogte!

9 mei 2016

Ja hoor, het hoogste punt op de bouw van woontoren 2 in Delft in bereikt! Binnenkort wordt er voor de toekomstige bewoners een kijkdag georganiseerd om het gebouw eens van dichtbij te bekijken.

DSC_0886 - klein

NIEUW: Woon-/ werkmaisonnettes

4 november 2015

In toren 2 komen twee nieuwe woningtypes: een woon-/ werkmaisonnette van ca. 88 m² en een studio van ca. 44m² .

Woon-/ werkmaisonnette – Type V, € 850 per maand

Op zoek naar een woning met werkruimte om een onderneming te starten? Of gewoon op zoek naar een woning met ruime woonkamer? Met deze maisonnette is van alles mogelijk! Door de dubbele entree kunt u naar binnen op de begane grond, maar ook op de eerste etage via de woontoren. Zo kunt u beneden een winkel of kantoor beginnen en boven wonen… Of u kunt natuurlijk ook beneden de ruimte gebruiken voor een grote woon-/leefkamer, hobbykamer, atelier, etc.

 

Studio – Type U, € 640 per maand

Een praktische woning van alle gemakken voorzien. Bent u iemand die niet heel veel ruimte nodig hebt, maar wel houdt van luxe en gemak? Dan is deze woning echt iets voor u!

 

Klik hier voor meer informatie!

Verhuisklare huurappartementen, wat houdt dat precies in?

10 september 2015

De huurwoningen worden allemaal Verhuisklaar afgewerkt. Onder de Verhuisklare afwerking valt:

  • – Een luxe badkamer met badmeubel, spiegel en inloopdouche
  • – Complete keuken voorzien van inbouwapparatuur (oven, gaskookplaat, schouwkap en koel-vriescombinatie)
  • – Een laminaatvloer met hoge plinten
  • – Gesausde wanden

Hierbij heeft u als eerste huurder keuze uit:

  • – Kleur van tegels en badmeubel in de badkamer
  • – Kleur van frontjes keukenkastjes
  • – Kleur van laminaat

U hoeft na oplevering dus alleen nog uw lampen en gordijnen op te hangen en kunt direct uw spullen verhuizen!
Hieronder een aantal impressie foto’s van de woningen in Toren 1.

 

 

DSC_7575 DSC_7577

DSC_7616 DSC_7609

DSC_7611 - 50 DSC_7592

DSC_7573 DSC_7600

DSC_7620

DSC_7619

 

Verhuurmanifestatie Toren 2

29 april 2015

Yes! Nadat we in maart het hoogste punt hebben gevierd van Toren 1, is ook de ontwikkeling en verhuur gestart van Toren 2. Om de verhuur echt officieel te starten nodigen wij u graag vanavond uit voor de Verhuurmanifestatie tussen 17.00 en 20.00 uur in het kantoor van Q makelaars te Delft!

Tijdens de Verhuurmanifestatie kunt u de verhuurinformatie krijgen over de 84 huurappartementen die gerealiseerd worden, zoals de verhuurdocumenten, de brochure, de prijslijst en informatie over nieuwe woningtypes!

U komt toch ook?! Tot vanavond!